Obbicht 3 - Selectie

Teamfoto RKVV Obbicht 3 seizoen 2017-2018

Achterste rij v.l.n.r.:

Melvin Hövelings, Melle Leurs, Roy Louvenberg, Bas Vleugels, Bart Jaspers, Rick Vincken, Dean Colaris, Wesley Ramakers, Rob Coenen.

Voorste rij v.l.n.r.:

Martijn Wenmeckers, Ricardo Frissen, Jeffrey Ramakers, Thijs Geelen, Raoul Frissen, Henny Demandt, Sven Keesmekers.

Ontbrekend op de foto:

Dave Blom, John Demandt, Andreas Hanne, Ivo Heffels, Lars Mulleners, Wilbert Mulleners, Joey Schneider, Mitch Snijders, Bjorn Thijssen, John Toonen, en elftalleider Theo de Bok, scheidsrechters Ron Hunnekens en Jack Hoofwijk.

Shirtsponsor: Pizzeria Star uit Born.

Afmelden en Groepsapp Obbicht 3
Het is handig om je aan te sluiten bij de groepsapp (What's app) van Obbicht 3, waar info snel gedeeld kan worden. Dave Vencken, Roy Louvenberg en Rob Coenen zijn daar beheerder van, dus via Dave, Roy of Rob kan je hier lid van worden. Eventuele afmeldingen voor wedstrijden kunnen plaats vinden via deze app, wel tijdig i.v.m. teamsamenstelling (uiterlijk vrijdag 19:00uur voor de zondagwedstrijden), of bij Theo de Bok ofRob Coenen: 06-17743477.

De competitie-indeling voor de reserve 6e Klasse 11 district Zuid 2, waar Obbicht 3 in het seizoen 2017-2018 is ingedeeld, is als volgt:

VV Armada 3
VV Born 4