Prins Roland Ie en Prinses Kim

Ich, voetbalprins Rolo d’n iaeste, gebaore en getoage in Obbeeg en al veule jaore lid van os mooie clubje, bin ontzettend vereerd dat ich dit jaor es de laetste spartanen prins de scepter moog rondje zjweien.
Ich wil dit doon onger bekendmaking van de volgende proclematie:

Ten 1ste: Dat ich ontzettend greutsj bin om Prins Dominique aka Delke te maoge opvolge es de laetste voetbalprins van R.K.V.V. Obbeeg tijdens ein prachtig nuuj vasteloavesseizoen.

Ten 2de: Dat ich neet allein gaon regere euver het RAOD-WITTE riek, mer dat ich same mit Jeugdprins Mauro der zurg veur zal dragen dat de vasteloavend in de voetbalclub sjoan gevierd wurd! Wo Jeugdprins Mauro, jeugprinses Lynn neave zig head, zal ig dit joar prinsess Kim aan mien zeide hubbe. V’r goan dan oog gezamenlijk ozze kersverse prinses Esther helpen om dit vasteloavendseizoen in obbeeg gesjlaagd te maken.

Ten 3de: Ten derde, wil ich mien ouwers, leo en Berty en miene broar Martijn bedanke veur hun onvoorwaardelijke steun. Doanaast wil ig ze bedanken dat ze hun hoes beschikbaar stellen veur ein afterparty.

Ten 4de: De bitcoin, dea d’r veur head gezorgd dat ich neeit meer tussen het plebs hoof te zitten, maar 1e klasse kin reize es ig dat wil.

Ten 5de: Welkom aan os vrunj van Armada, geweldig dat g’r vandaag hie aanwezig kint zin. Volgende weak zullen vr oog dit steunbetoging bie ug waarmaken, en in grote aantallen ein pilske komme drinken. Bovenop, es laetste prins van Rkvv Obbeeg hoop ig volgend joar miene scepter euver te dragen aan eine prins of prinses dea oze gezamenlijke club t vasteloavendseizoen kin inluiden.

Ten 6de: Wil ig Arjen de herdersjonge ein fijn 2019 wunschen en dat d’r nog veul sjoape onger zien hoede moog numme. Ps: dit nummer goan ig vandaag neeit zingen! Es prins mot ig beschaafd zeen en dit nummer helpt doa neeit bie.

Ten 7de: Wil ig Agnes bedanke veur de geweldige steun jedere keer achter de bar. Dea liefde dea zie in die vlam tosti’s stopt is ongekint en veult t aan als een hemelsgesjenk. De zous praktisch kinne zikke dat Agnes ein Engel is die mit d’r bovenmensenlijke eigenschjappe os ein lekker en koud pilske tapt.

Ten 8de: Dat ig mien voetbalvrunj wil bedanken, dat ze mig neeit eerder bie de blackjack toafel hubbe weggetrokken en dat ig in plaats van mit veul winst wegleep, nog ein rekening hub oppe stoan. Erg bedankt!!

Ten9de Wil ich alle luuj bedanken die mich veurrang geave es ich van links kom. Zowel op het veld als oppe weag. Bie deze beloaf ich in mien prinselijke joar en alles wat doa op volg nog beater en netter te rieje, zodat in de kommende joare gein kersttradities meer verbroake weare!

Ten 10e: Miene trainer Pascal bedanken, dat d’r toch geine simple back in mig zeut, maar weam mig soms, mit de nadruk op soms head loate ontplooiie tot eine Iniesta op het middenveld. Doanaast wil ig miene keeper Mitch bedanke veur dea goeie coaching, oog al woar dat miene man neeit meer.

Ten 11e: Ten ilfde Wil ich jederein eine sjoone vasteloavend wunsje en ich zal vanoavend same mit prinses Kim ff veur doon wie zich dat heurt! De eerste is van mich! Agnes sjut in!

Gegaeve te Obbeeg, 15 februari 2019.
Onger ein driemaol mèh, mèh , mèh!!!
V.V. Obbeeg Alaaf, Reube Alaaf, Sparta Alaaf!