RKVV Obbicht - Voetballer

AH Scheepers verlengt contract als TOP sponsor jeugdsamenwerking Armada Obbicht

AH Scheepers verlengt contract als TOP sponsor jeugdsamenwerking Armada Obbicht

De beide besturen van R.K.V.V. Obbicht en V.V. Armada zijn verheugd te kunnen melden dat Albert Heijn Scheepers Supermarkten het sponsorcontract aangaande de jeugdsamenwerking Armada Obbicht met een seizoen heeft verlengd, waardoor zij ook in het seizoen 2018-2019 als de sponsor voor de jeugdafdelingen zal fungeren.  

Voorts hebben alle partijen de intentie uitgesproken om ook in de verdere toekomst aan elkaar verbonden te blijven en de samenwerking wellicht te intensiveren. Obbicht en Armada zijn AH Scheepers en in het bijzonder Frank Scheepers zeer erkentelijk voor het in hun gestelde vertrouwen en zijn belangrijke financiële bijdrage aan de jeugdsamenwerking. 

Archief