RKVV Obbicht - Voetballer

OBBICHT 1 KAMPIOEN!!!

OBBICHT 1 KAMPIOEN!!!

Voetbalvereniging Obbicht kent de afgelopen 5 jaren een aaneenschakeling van hoogtepunten en mooie sportieve resultaten die met gepaste trots gevierd worden. 


Beschikkend over een zeer jonge groep kwalitatief goede spelers is het doel gesteld en in seizoen 2013-2014 de basis gelegd om met deze groep minimaal door te groeien naar de 4e klasse en indien mogelijk de stap naar de 3e klasse te maken. 

Het 90-jarig bestaansfeest in mei 2014 is door een prima organisatie en de medewerking van de leden een succes geweest hetwelk de saamhorigheid, de onderlinge samenwerking en daarmee het doel verder heeft versterkt. 


Het seizoen 2014-2015 was al een bijzonder hoogtepunt: behalve het behaalde kampioenschap in de 6
e klasse werd ook nog eens meteen de 4e klasse bereikt middels beslissingswedstrijden vanwege een versterkte promotieregeling. 

De jonge groep selectiespelers heeft in het seizoen 2015-2016 meteen aangetoond op het niveau 4e klasse top te kunnen presteren met goed voetbal: een periodetitel en een gedeelde 3e plaats op de eindranglijst. Deelname aan de nacompetitie was de kers op de taart, een mooie ervaring voor het team. 


In het seizoen 2016-2017 werd wederom een periodekampioenschap binnengehaald. En na de absolute kampioen Lindenheuvel werd door Obbicht een duidelijk afgetekende 2
e plaats op de eindranglijst neergezet. Met overtuiging werden wedstrijden in de nacompetitie gewonnen, maar promotie kon uiteindelijk niet worden afgedwongen. 


Vanaf het begin van dit seizoen 2017-2018 werd Obbicht gezien als de titelkandidaat. Zowel bij de selectie als alle andere gelederen binnen de vereniging was er de absolute wil om kampioen te worden, maar dat is natuurlijk niet vanzelfsprekend in de competitie van de 4e klasse C die vele sterke tegenstanders kent. De competitie kende een grillig verloop door slechte weersomstandigheden waardoor Obbicht pas in de laatste fase koploper werd. Ondanks hoge verwachtingen en toenemende druk werd die positie in de spannende eindfase met Roosteren, RKDFC en Born behouden en met grote ontlading en blijdschap bezegeld in en tegen Born: 

vv Obbicht 1 Kampioen ! 

Archief