Frans Korste waarnemend trainer/coach bij RKVV Obbicht

In het belang van de vereniging, de selectie en onze doelstelling heeft het bestuur van RKVV Obbicht op 1 mei jongstleden het besluit genomen om trainer Herman Vranken van zijn verantwoordelijkheden te ontheffen.

Herman heeft vorig seizoen een mooi eindresultaat neergezet: een periodetitel, 2e plaats op de ranglijst, en lang zicht gehouden op promotie naar de 3e klasse middels de nacompetitie.

In de winterstop van dit seizoen was de scherpte en beleving bij spelers niet als vanouds. De groep heeft de verantwoordelijkheid genomen om dit zelf te willen verbeteren. Ondanks de resultaten die tot op heden prima zijn, en de motivatie bij Herman om het tot een goed einde te brengen, kreeg het vertrouwen daarin bij de groep geen positieve wending. Om onze doelstelling, promotie naar de 3e klasse, in deze laatste fase van de competitie binnen handbereik te houden, zijn we tot dit besluit gekomen.

Het is een besluit dat een vereniging liever niet hoeft te nemen, maar we hopen dat hiermee een omslag wordt bereikt die nodig is om de scherpte en beleving terug te brengen in ons 1e team.

Vanzelfsprekend is het een teleurstelling voor Herman Vranken maar het respect is nog altijd wederzijds: Herman wenst ons oprecht nog veel succes en hoopt dat we kampioen worden, en natuurlijk danken wij Herman voor zijn inzet en behaalde resultaten bij RKVV Obbicht.

We hebben ons lid en voormalig hoofdtrainer Frans Korste bereid gevonden om tot einde huidig seizoen de taken van hoofdtrainer waar te nemen.

Frans is bekend met de vereniging en nagenoeg alle selectiespelers. Dit is een groot voordeel om de taken snel en gericht op te pakken.

Natuurlijk biedt dit alles nog geen garantie om ons doel te verwezenlijken, maar het vertrouwen daarin is terdege aanwezig.

We wensen Frans met zijn collega’s in ons technisch kader en de spelers veel succes!

Met sportieve groet,

Bestuur RKVV Obbicht