Rabobank Clubkas Campagne 2018

Beste leden en sympathisanten,

Rabobank Westelijke Mijnstreek steunt het verenigingsleven onder andere met de Rabobank Clubkas Campagne.

Van 08 tot en met 23 mei mogen leden van de Rabobank Westelijke Mijnstreek stemmen uitbrengen op de verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen.

Alle stemgerechtigde leden hebben een kaart met unieke stemcode ontvangen. Hiermee kunnen zij 5 stemmen uitbrengen op de website www.clubkascampagne.nl.

Voor elke stem ontvangt de vereniging/stichting een mooi bedrag. Zo laat de Rabobank haar maatschappelijke betrokkenheid zien in de gemeenschap. Dat is het idee.

Ook VV Obbicht doet dit jaar weer mee. U kunt (maximaal) 2 stemmen geven aan onze vereniging maar laat uw 5 stemmen niet verloren gaan en steun ook andere verenigingen/stichtingen in onze gemeenschap.

In het kader van onze Samenwerking Jeugd Armada-Obbicht mag u natuurlijk ook nog uw steun geven aan VV Armada.

Mogen wij rekenen op uw stem en steun? Bedankt!

Met vriendelijke groet,

VV Obbicht