Pascal Rijans

RKVV Obbicht prijst zich gelukkig met een jonge selectie, een prima groep kwalitatief goede spelers. Sinds de promotie doet het eerste elftal steeds weer mee voor de prijzen in de 4e klasse: periodetitels en hoge eindnoteringen worden behaald, en in de nacompetitie worden mooie wedstrijden neergezet waarbij promotie net buiten handbereik viel.

De selectie is nog steeds groeiend als een goed voetballend team. De ambitie van spelers én vereniging is dan ook om nog een volgende stap te gaan zetten: promotie naar de 3e klasse.

Een paar maanden geleden heeft de club besloten om deze nieuwe fase komend seizoen in te gaan zetten met een nieuwe trainer/coach: een voor RKVV Obbicht geschikte oefenmeester die de jonge selectie zowel individueel als collectief naar het volgende hoger niveau kan brengen.

Het bestuur van RKVV Obbicht is dan ook verheugd om te kunnen meedelen dat men de nieuwe hoofdtrainer/coach voor het komende seizoen heeft gevonden in de persoon van Pascal Reijans.

De clubleiding is ervan overtuigd dat Pascal de ervaringen, kennis en vaardigheden heeft en kan overbrengen die bij de selectie passen, om samen invulling te geven aan de ambitie om uit te komen in de 3e klasse KNVB.

Samen met Pascal Reijans kijkt het bestuur uit naar een succesvolle samenwerking met mooie sportieve resultaten!