Mobiel DWF VELDVOETBAL

Beste leden,

Vanaf seizoen 2017-2018 gaat de het veldvoetbal over naar een digitale wedstrijdpas. Afgelopen jaar heeft het systeem haar intrede reeds gedaan bij het zaalvoetbal en is dusdanig als positief ervaren, dat het vanaf komende seizoen ook haar intrede zal doen op het veld.

Om deze @pp ook bij ons goede banen te geleidenmoeten we in het bezit zijn van jullie huidige mailadres nodig.De K.N.V.B. koppelt Sport Link aan deze tool.

Uit onze laatste gegevens is gebleken dat jullie adressen door de jaren heen nogal zijn veranderd, dus ook voor ons eigen mailverkeer zal het een grote plus zijn om deze gegevens aan te passen.

Mochten er verder nog zaken zijn die we in onze administratie dienen aan te passen vernemen we het graag. (bijv. telefonie of woonadres veranderd?)

Bijgevoegd nog enkele handige links naar de app.

mobiel-dwf-veldvoetbal

Amateurvoetbal-gaat-over-op-mobiel-digitaal

www.knvb.nl/knvb_node/nieuws

Alvast bedankt namens de club en veel succes!