RKVV Obbicht - Voetballer

Herman Vranken tevreden bij Obbicht...

Herman Vranken tevreden bij Obbicht...
Herman Vranken tevreden bij zijn huidige club!

Afgelopen zondag verlengde Herman Vranken, tijdens de nieuwjaarsreceptie, zijn contract met de club. Beide partijen waren het vrij snel eens dat de huidige samenwerking een prima basis is voor een vervolg in seizoen 2017-2018!
"De huidige spelersgroep is jong en leergierig, die naar de toekomst toe nog een aantal stappen zou kunnen maken. De eerste helft van de competitie is redelijk verlopen, jammer dat we 2 basisspelers vanwege langdurige blessures hebben moeten missen. Gelukkig sluiten ze nu weer aan. Ik verwacht dat we na de winterstop nog een woordje gaan meespreken in de 2e periode. Ook buiten het voetballen is het een leuk en gezellig geheel, hier op de Baendj. Ik hoop volgend jaar met deze groep mee te kunnen dingen naar de hoofdprijzen. We gaan er alles aan doen", aldus Herman Vranken,

"We hebben ons als doel gesteld te willen eindigen in de top 5 én als het kan een periodetitel mee te pikken. Verder vinden we het van belang dat ons 2e team qua nivo korter aansluit bij Obbicht 1. Dit alles is nog allemaal mogelijk." aldus secr. Dave Vencken.
"Gesprekken met onze teamleiders en de spelersgroep gaven vrij snel aan dat een verdere samenwerking de volgende stap zou zijn die we met Herman moeten bewandelen".

Archief