Orde en netheid in kleedlokalen

Beste leden,

De laatste tijd is de orde en netheid in de kleedlokalen aan het afnemen. De modderige omstandigheden van de herfstperiode zullen een oorzaak zijn, maar het is ook een kwestie van schoenen reinigen buiten het kleedlokaal.

Wat zich o.a. voordoet:
- uitkloppen voetbalschoenen in kleedlokaal. En erger: afspoelen onder de douche, waardoor het afvoerpotje verstopt kan raken. > Gebruik de borstels buiten.
- schoenen afkloppen tegen muren, zowel binnen als buiten. Dit hoort beiden niet. Klop voetbalschoenen buiten op de grond uit.
- Smerige ballen in kleedlokaal tegen de muur, met als gevolg modder tegen de muur. Houd ballen op de grond.

Vorig jaar hebben diverse vrijwilligers de kleedlokalen geschilderd. Het zou zonde zijn als dat werk voor niets geweest is.

Daarom het verzoek aan iedereen om de kleedlokalen schoon te houden..

Alvast bedankt voor je medewerking,

Bestuur RKVV Obbicht

Gedragscode RKVV Obbicht