RKVV Obbicht - Voetballer

Seizoen mooi afgesloten met voetvolley, barbecue en sportman van het jaar

Seizoen mooi afgesloten met voetvolley, barbecue en sportman van het jaar

Zondag 28 juni is het seizoen 2014-2015 mooi afgesloten met voetvolley, barbecue en de uitroeping van sportman van het jaar.

Tegen 15:00uur startte het voetvolley-toernooitje met zo'n 17 spelers. Voor de spelers een leuke ontspannen afsluiting van het seizoen en voor de toeschouwers vele hilarische momenten om te zien.

Om 18:00uur kon de inwendige mens, ondertussen ruim 40 aanwezigen, versterkt worden met een heerlijke barbecue verzorgd door Roy van der Velde (Lunch @ Work).

Rond 19:30uur blikte het bestuur terug op het afgelopen seizoen en gaf aan welke ontwikkelingen er spelen voor komend seizoen.

Vermeldenswaardig daarbij is dat verzorger Erlo Harte ook komend seizoen de benen van de heren voetballers zal blijven verzorgen. Verder zal de staf van het tweede elftal wijzigen: Frank Colaris stop met het leiderschap (Frank: bedankt voor je inzet de afgelopen seizoenen); Ramon Kentgens en Guus Henssen hebben vanaf komend seizoen het tweede elftal onder hun hoede.

Qua trainingsopkomst kon nog vermeld worden dat het afgelopen seizoen prima was, met een groot aantal spelers die meer dan 50 keer getraind hebben.

Tot slot werd de sportman en topscorer van het jaar uitgeroepen, op aangeven van trainer Frans Korste en leider Rob Colaris. Mitch Loomans is de beste sportman van afgelopen seizoen, en Lars Toonen is met twintig doelpunten topscorer.

Foto: sportman van het jaar Mitch Loomans stopt tijdens het belissingsduel Armada-Obbicht de laatste penalty, waardoor RKVV Obbicht promoveert naar de Vierde Klasse.

Archief