Breng je stem uit voor de Rabobank Clubkascampagne (8 t/m 21 april)

Ben je lid van de Rabobank? Breng dan tussen 8 en 21 april je stem uit voor de Rabobank Clubkascampagne, en sponsor daarmee RKVV Obbicht € 3,80. Een kleine moeite, en een grote bijdrage voor de vereniging!

Voorgaande jaren verdeelde de Rabobank € 150.000 over het totale aantal uitgebrachte stemmen. Een stem was daardoor elk jaar een ander bedrag waard. In 2015 kiest de bank ervoor het uit te keren bedrag per stem vast te zetten op € 3,80.

Rabo-klanten die op 1 januari 2015 lid zijn bij de bank, kunnen hun stem uitbrengen voor de Rabobank Clubkas Campagne voor 2015. Bent u nog geen lid? Vraag hier het lidmaatschap aan bij Rabobank Westelijke Mijnstreek. Als u nu lid wordt van Rabobank Westelijke Mijnstreek dan mag u in 2016 meestemmen bij de Rabobank Clubkas Campagne.

Rabobank-leden ontvangen vlak voor de stemperiode een bericht met een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen gaan stemmen. De stemperiode loopt van 8 tot en met 21 april 2015.