RKVV Obbicht - Voetballer

Veteranenteam teruggetrokken uit competitie

Veteranenteam teruggetrokken uit competitie

Na de heroprichting van het veteranenteam in 2010 heeft het bestuur het pijnlijke besluit moeten nemen om het team terug te trekken uit de competitie. Oorzaak is een te smalle selectie, en dan met name een te smalle vaste kern spelers. Het bestuur gaat zich nu inzetten om een derde elftal op de been te brengen.

Voor aanvang van het seizoen 2010-2011 is er met succes gelobbyd om een veteranenteam van de grond te krijgen. Een aantal vrijwilligers heeft jarenlang de kar getrokken van dit team. De laatste tijd bleek het steeds lastiger om voldoende spelers op zaterdagmiddag op de  groene mat te krijgen.

Tijdens de laatste bijeenkomst van 3 juni jl. hebben we een mogelijke doorstart besproken, met als voorwaarde een wekelijkse bezetting van minimaal een 14-tal spelers, aangevuld met begeleiding. Een zoektocht heeft enkel een tweetal “misschien” opgeleverd en we zochten “zekerheden”. Resultaat: geen zekerheid.

Voor het seizoen 2014-2015 heeft RKVV Obbicht een derde team ingeschreven, wat we in de zomerperiode van de grond proberen te krijgen. Immers zijn de senioren momenteel ruim bezet. Met aanvulling zal dat leiden tot drie volwaardige teams. We hopen dat de veteranen, die nog willen blijven voetballen, zich aansluiten bij Obbicht 3. Lees ook het nieuwsbericht "Oprichting derde seniorenteam".

Archief