Verkooppunten kaarten Schintaler

De eerste kaarten zijn inmiddels besteld en persoonlijk overhandigd door Stichting VV Obbicht 90 Jaar.

Marjon Stevens en haar zoon kochten de allereerste kaarten. We wensen jullie veel plezier bij de Schintaler in Obbicht op zaterdag 3 mei.

Ramon Kentgens overhandigd namens de Stichting VV Obbicht 90 Jaar de eerste twee verkochte kaarten aan mevr. Stevens.

Wie wil er nou niet aanwezig zijn tijdens deze mooie avond? Kaarten zijn verkrijgbaar bij o.a.:

- Cafetarie Obbeeg, Ecrevissestraat 20 in Obbicht
- Broodje Bruin, Parkweg 48 in Born
- Kantine RKVV Obbicht, Kasteelweg 1 in Obbicht (dinsdag, vrijdag en tijdens wedstrijddagen)
- Albert Heijn Grevenbicht, Houtstraat 67 in Grevenbicht
- Lunch at Work, Burgemeester Janssenstraat 7c in Beek
- Oos Hoes, Schoolstraat 2 in Grevenbicht
- Cafe de Poart, Wilhelminaplein 28 in Stein
- Gasterie Dobbelsteyn, Kerkstraat 23 in Doenrade
Of via vvobbicht90schintaler@gmail.com

Kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 en aan de kassa € 15,00. Consumpties tegen schappelijk dorpse prijs á € 1,60 (hele weekend geldig).

Programma feestweekend

Vrijdag 2 mei - Spartaanse avond: receptie/reünie met DJ JoJo en DJ Ben Bastion
Deze avond start om 19:00hr en staat in het teken van de receptie (o.a. huldiging jubilarissen) met aansluitend om 21:00hr een reünie. Er zal ook een tentoonstelling zijn van oude foto's, shirts, speldjes, etc. Hier zal DJ JoJo optreden en voor de jongeren zal Ben Bastion (Groove Garden) later op de avond zijn kunsten vertonen. Meer info:
- www.jojodezingendedj.nl
- www.benbastion.com

Zaterdag 3 mei - spellendag en Schintaler
Op zaterdag is er een dag- en avondprogramma.
- 11:00hr: Obbeegse spellendag voor de hele gemeenschap
- 20:00hr: Schintaler (complete band). Ze zijn weer terug van weg geweest. Namelijk sinds vorige zomer weer terug als band en ....weer terug in Obbicht, waar ze in 1999 tijdens het 75-jarig bestaan ook al succesvol optraden. Kijk voor een voorproefje eens op Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=3yARlApFLzc

Zondag 4 mei - familiedag
11:00hr: Heilige Mis
11:30hr: brunch in de tent
14:00hr: familiemiddag met optreden van Jean & The Piepkes. Deze feestband is een nieuwkomer, een opkomende dialectgroep. Kijk ook eens op www.jeanpiepkes.nl.

Blijf ons volgen via deze site en Facebookpagina:

Welkom allen op 2, 3 en 4 mei op sportpark de Baendj te Obbicht.