RKVV Obbicht - Voetballer

Luc Geelen nuuje voetbalprins in jubileumjaor VV Obbicht

Luc Geelen nuuje voetbalprins in jubileumjaor VV Obbicht

Aafgelaupe vriedig waòr 't dan zoa wiet. Nao ein regeerperiode van ein jaor moos Voetbalprins Yord I 't veldj ruime veur ziene opvolger. De prinsecommissie hauw geldj én meujte gespjaard door de kantine opnuuj geweldig te verseere. Hierveur geit osse sjpisjaale dank nog oet nao Anka, mit aafsjtand de beste blaoster! Unger ein sjtrak sjema en mit Sprèaksjtal meister R.V. ginge de remme om 11.13 oer hielemaol los.

Iëst noch op ein verkiert bein gezat, door een paar dwaaze die meinde auch noch effe prins te maoge zeen!!! Waor de koogel eindelik door de kantine, mit veul applaus ontvange en gevierd mit get beer hauwe ze de aovend van hun leave oeteindelik.

Auch dit jaor waore de Reube, mit hunne Jubileum Prins Erik I, seniore Prinses Magriet en Jeugdprinsenpaar Jasper I en June, mit ein groat gezelsjap aanwezig. Hie veur geit natuurlijk ozze dank oet aan cv de Reube.

We maoge sjtelle dat ’t eine sjaone aovend waor en dat v’r ein geweldig sjtèl op de bein hôbbe gebrach mit:

Prins Luc I & Prinses Veerle

Van rechts nao links Nar Lars Notermans de laètste, Prins Luc Geelen I en Prinses Veerle Wijshoff

Archief