mei 2014: RKVV Obbicht 90 jaar

RKVV Obbicht viert op vr 2, za 3 en zo 4 mei 2014 haar 90-jarig bestaan. Opgericht op 1 mei 1924 en nog steeds één van de verenigingen waar Obbicht trots op mag zijn. Deze mijlpaal vieren we met een groot feest!

Logo ter ere van het 90-jarig bestaan: verenigingslogo met een Spartaanse helm, wijzend naar het verleden van onze vereniging.

De volledige invulling van het programma volgt binnenkort, maar we kunnen wel al melden dat op zaterdag 3 mei vanaf 20.00 uur de Schintaler gaan optreden op ons sportpark. Dat betekent een weerzien met de band uit Schinnen, die ook tijdens het 75-jarig bestaansfeest in 1999 hebben opgetreden. De feestcommissie onder leiding van Ramon Kentgens en Richard Loomans is druk in de weer om alle zaken geregeld te krijgen die nodig zijn voor het slagen van het feestweekend.

Om het weekend tot een succes te brengen, zal er een beroep gedaan worden op vele vrijwilligers. Meer informatie volgt op deze website, waar in het menu (links) een kopje "jubileum" is toegevoegd.

Volg ook onze Facebook page voor meer nieuws! Belangrijk is dat we het feest voldoende promoten, zodat we op alle dagen een gezellige sfeer en een volle tent krijgen. "Like" de Facebookpagina en stuur deze door naar vrienden, kennissen, etc. De voorverkoop van de Schintaler start binnenkort! Wil jij kans maken op gratis kaarten? Houdt dan de Facebookpagina in de gaten en wie weet win jij kaarten.