Jasper Hoedemakers Jubileum Jeugdprins van cv de Reube

Afgelaupe zûnjig is d’r eine Jeugdsjpeler, van de D-jeugd, oetgeroape tot Jubileum Jeugd Prins van de Reube oet Obbeeg. Jasper Hoedemakers, hae is woonachtig op de Bröksjtraot in Obbeeg. Zien auwers Yvette en Jos Hoedemakers waore net es os, erg blie mit zien oetroaping. Verder haet Jasper auch nog een groate zös Laura. Veer wunsje Jasper en zien familie eine sjieke vastelaovend toe.

Mer Jasper haet natuurlik auch ein Prinseske en nemes minder dan June, ‘t zösterke van ozze Toorhuter Mitch is dat gewaor. Auch waal bekent es de kenjer van het ‘Auwt’ Prinse paar Richard & Manuela.

Missjchien neet gehaèl onbelangriek te vermelden is, dat de groàte Prins Eric I en senioren Prinses Magriet I zint gewaore.

Namens de voetbalclub, vriewilligers en zien vrunj alle Prinsen en Prinsesse en Vastelaoves vereiniging de Reube, ein geweldig Jubileum jaor!!!!