Frans Korste ook volgend seizoen hoofdtrainer

Ook voor het seizoen 2014-2015 zal Frans Korste hoofdtrainer zijn van RKVV Obbicht. De beide partijen hebben hun verbintenis met één jaar verlengd. Beide partijen zijn verheugd om de samenwerking voort te zetten. Frans (53) is volop bekend met het amateurvoetbal in de vierde tot zesde klasse in de regio, werkt graag met een jonge gretige spelersgroep en hoopt verder te kunnen bouwen aan de huidige selectie.

Met het eerste elftal van Obbicht staat Frans momenteel op een zevende plek met 17 punten uit 10 wedstrijden. Het team heeft vanwege afgelastingen nog wat wedstrijden in te halen ten opzichte van de concurrentie en hoopt door te stoten naar een plek in de subtop in de zesde klasse.

Ook elftalleider Rob Colaris en grensrechter Roy Verheijen blijven komend seizoen aan het eerste elftal verbonden. De betrokkenheid van de heren is groot en de verlenging is grotendeels een verdienste van de spelersgroep zelf.

Waar we een paar seizoenen geleden nog krap zaten met het op de been brengen van twee seniorenelftallen, is de bezetting momenteel meer dan ruim. We hopen volgend seizoen, naast het veteranenteam, weer drie seniorenteams op de mat te laten spelen.

Het zijn sowieso memorabele tijden waarin de vereniging verkeert. De vereniging is opgericht op 1 mei 1924 en in mei 2014 viert de vereniging haar 90-jarig bestaansfeest met o.a. een optreden van de Schintaler (za 3 mei) op sportpark De Baendj te Obbicht. Bovendien bestaat de jeugdafdeling dan ook 50 jaar en in december zal voor de 25e keer de Kerstwandeltocht georganiseerd gaan worden.

We nodigen de gehele gemeenschap en omstreken van harte uit om deze mijlpalen met ons te gaan vieren.