Verzorging senioren bij blessures

Sinds jaren is Micha Roes de vaste verzorgster bij onze vereniging. Ook dit seizoen zal Micha dat weer blijven doen. Vanwege haar reguliere werk kan ze niet alle trainingen en wedstrijden aanwezig zijn, maar als back-up kunnen we terugvallen op Etienne Savelkoul en Stefan Grit. Met dit trio is afgesproken, dat Micha het eerste aanspreekpunt is wanneer iemand blessures of andere kwaaltjes heeft. Micha weet wanneer Stefan/Etienne haar kunnen vervangen. Mocht Micha zelf niet kunnen, word je doorverwezen naar Etienne óf Stefan.
Dus: meld je eerst bij Micha. Kan zij niet, word je door haar doorverwezen naar Etienne of Stefan.

Verder is afgesproken, dat de verzorg(st)ers op trainingsdagen niet standaard aanwezig zijn, dus meld je tijdig aan (wacht niet tot op de dag zelf), en ben tijdig aanwezig, zodat ze niet op je hoeven te wachten. Vaak worden meerdere spelers achter verzorgd; onnodig op elkaar is natuurlijk niet gewenst.