Supportersclub RKVV Obbicht

Welkom bij de pagina van de Supportersclub van RKVV Obbicht!

--------------------------------------------------------------------------------

De Supportersclub van RKVV Obbicht is een van de grootste en loyaalste sponsoren van de vereniging. Bij iedere thuiswedstrijd van Obbicht 1 staan Jo Perebooms en Rob Geelen bij de entree met het verkopen van lootjes. Ze kunnen altijd hulp gebruiken. Meld je gerust bij de heren aan en maak er samen een gezellige zondagmiddag van.

Wat houd het lootjes verkopen in? Je staat van 14:00 uur tot ongeveer 14:40 uur aan de entree en probeert zoveel mogelijk lootjes te verkopen.

Wat heb je nodig? Een gezonde portie durf en plezier.

Hoe kun je je opgeven? Benader een van de heren, of een van de bestuursleden van de hoofdvereniging.

De Supportersclub van R.K.V.V. Obbicht steunt het voetbal in Obbicht in de breedste zin des woords. En ook u, als vaste bezoeker van de thuiswedstrijden van Obbicht 1, kunt daar een steentje aan bijdragen.

Optie 1: iedere thuiswedstrijd staan de vrijwilligers van de supportersclub aan de entree met de welbekende lootjes. Iedere wedstrijd worden gegarandeerd twee levensmiddelenmanden verloot.

Optie 2: u wordt lid van de supportersclub. Voor 50 eurocent (!) per maand bent u lid van de supportersclub en steunt u het voetbal in Obbicht.

Meer informatie is verkijgbaar bij Jo Perebooms.