Schintaler

Zaterdag 3 mei - Schintaler

20:00hr: Schintaler (complete band).

Ze zijn weer terug van weg geweest. Namelijk sinds vorige zomer weer terug als band en ....weer terug in Obbicht, waar ze in 1999 tijdens het 75-jarig bestaan ook al succesvol optraden. Kijk voor een voorproefje eens op Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=3yARlApFLzc.

De eerste kaarten zijn inmiddels besteld en persoonlijk overhandigd door Stichting VV Obbicht 90 Jaar. Marjon Stevens en haar zoon kochten de allereerste kaarten. We wensen jullie veel plezier bij de Schintaler in Obbicht op zaterdag 3 mei.

Ramon Kentgens overhandigd namens de Stichting VV Obbicht 90 Jaar de eerste twee verkochte kaarten aan mevr. Stevens.

Voorverkoopadressen:
- Cafetaria Obbeeg, Ecrevissestraat 20 in Obbicht
- Broodje Bruin, Parkweg 48 in Born
- Kantine RKVV Obbicht, Kasteelweg 1 in Obbicht (dinsdag, vrijdag en tijdens wedstrijddagen)
- Albert Heijn Grevenbicht, Houtstraat 67 in Grevenbicht
- Lunch at Work, Burgemeester Janssenstraat 7c in Beek
- Oos Hoes, Schoolstraat 2 in Grevenbicht
- Cafe de Poart, Wilhelminaplein 28 in Stein
- Gasterie Dobbelsteyn, Kerkstraat 23 in Doenrade

Er is ook een e-mailadres waar kaarten besteld kunnen worden: vvobbicht90schintaler@gmail.com.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 en aan de kassa € 15,00. Consumpties tegen schappelijk dorpse prijs á € 1,60 (hele weekend geldig).