Programma weekend

Programma 90-jarig bestaansfeest

Vrijdag 2 mei - Spartaanse avond: receptie/reünie met DJ JoJo en DJ Ben Bastion
Om 18:00hr zullen tijdens een bijzondere ledenvergadering maar liefst 22 jubilarissen gehuldigd worden voor hun langdurig lidmaatschap en inzet voor de vereniging. Ook zullen de organisatiecomités van de jubilerende wandelafdeling, de jeugdafdeling en de supportersclub gehuldigd worden.

Om 19:00hr start de receptie met aansluitend om 21:00hr een reünie. Er zal ook een tentoonstelling zijn van oude foto's, shirts, speldjes, etc. Hier zal DJ JoJo optreden en voor de jongeren zal Ben Bastion (Groove Garden) later op de avond zijn kunsten vertonen. Meer info:
- www.jojodezingendedj.nl
- www.benbastion.com

Zaterdag 3 mei - spellendag en Schintaler
Op zaterdag is er een dag- en avondprogramma.
- 11:00hr: Obbeegse spellendag voor de hele gemeenschap
- 20:00hr: Schintaler (complete band). Ze zijn weer terug van weg geweest. Namelijk sinds vorige zomer weer terug als band en ....weer terug in Obbicht, waar ze in 1999 tijdens het 75-jarig bestaan ook al succesvol optraden. Kijk voor een voorproefje eens op Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=3yARlApFLzc.

De voorverkoop van kaarten van de Schintaler kan al een tijdje per e-mail. Vanaf nu is er een nieuw e-mailadres om kaarten te bestellen.

Dat e-mailadres is vvobbicht90schintaler@gmail.com

Voorverkoopadressen Schintaler:
- Cafetarie Obbeeg, Ecrevissestraat 20 in Obbicht
- Broodje Bruin, Parkweg 48 in Born
- Kantine RKVV Obbicht, Kasteelweg 1 in Obbicht (dinsdag, vrijdag en tijdens wedstrijddagen)
- Albert Heijn Grevenbicht, Houtstraat 67 in Grevenbicht
- Lunch at Work, Burgemeester Janssenstraat 7c in Beek
- Oos Hoes, Schoolstraat 2 in Grevenbicht
- Cafe de Poart, Wilhelminaplein 28 in Stein
- Gasterie Dobbelsteyn, Kerkstraat 23 in Doenrade

Kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 en aan de kassa € 15,00. Consumpties tegen schappelijk dorpse prijs á € 1,60 (hele weekend geldig).

Zondag 4 mei - familiedag
11:00hr: Heilige Mis
11:30hr: brunch in de tent. Na de mis kan men deelnemen aan een heerlijke brunch. De kosten hiervoor zijn 10 euro p.p. Opgaven kan t/m dinsdag 29 april. Geef je op door een mail te sturen naar brunch@rkvvobbicht.nl. De brunch bestaat uit tomatengroentesoep, gekookt ei, rundvleessalade, ham en aspergerolletje, wittekoolsalade, pastasalade met tonijn, broodbeleg ham, kaas, servelaat en jam. Dit samen met een kopje koffie of thee of een glaasje jus.
14:00hr: familiemiddag met optreden van Jean & The Piepkes. Deze feestband is een nieuwkomer, een opkomende dialectgroep. Kijk ook eens op www.jeanpiepkes.nl.

Blijf ons volgen via deze site en Facebookpagina:

Welkom allen op 2, 3 en 4 mei op sportpark de Baendj te Obbicht.