RKVV Obbicht - Voetballer

Brunch en Jean & The Piepkes

Brunch en Jean & The Piepkes

Zondag 4 mei - familiedag
11:00hr: Heilige Mis
12:00hr: brunch in de tent (opgeven kan voor € 10,- via brunch@rkvvobbicht.nl; lees verder)
14:00hr: Jean & The Piepkes.

Om 11:00hr gestart met een Heilige Mis in de St.Willibrorduskerk te Obbicht.

Om 12:00hr vindt in de feesttent een brunch plaats, waarvoor deelnemers zich vooraf dienen in te schrijven en te betalen. Dit i.v.m. reservering van eten bij onze chef-kok van Lunch at Work.

Inschrijven brunch
De kosten voor de brunch zijn 10 euro p.p. voor volwassenen en 5 euro p.p. voor kinderen tot 12 jaar. Opgeven kan t/m dinsdag 29 april op de volgende 3 manieren:
- stuur een mail naar brunch@rkvvobbicht.nl met vermelding van Naam+adres+woonplaats + telefoonnummer + aantal volwassenen en kinderen.
- vul uw gegevens duidelijk leesbaar in op een briefje en lever deze in bij Etienne Savelkoul, Burgemeester van Hinsbergstraat 20 in Obbicht. Ook hier geldt: naam+adres+woonplaats + telefoonnummer + aantal volwassenen en kinderen.
- of bel Ramon Kentgens op het volgende nummer: 06-50502799 (bellen na 18.00 uur)

Welke wijze van inschrijving u ook kiest: betaling bij inschrijving vóór 29 april door het geld over te maken naar het volgende rekeningnummer: NL19 RABO 0152 3194 92. Wilt u contant betalen? Neem even contact op met Ramon Kentgens: 06-50502799 (bellen na 18.00 uur).

De brunch bestaat uit tomatengroentesoep, gekookt ei, rundvleessalade, ham en aspergerolletje, wittekoolsalade, pastasalade met tonijn, broodbeleg ham, kaas, servelaat en jam. Dit samen met een kopje koffie of thee of een glaasje jus.

Vanaf 14:00hr zal de opkomende dialectgroep Jean & The Piepkes optreden. Deze Zuid-Limburgse feestband is een nieuwkomer, een opkomende dialectgroep, die afgelopen jaar zelfs op Solar optrad. Ze treden dit jaar o.a. ook op in Sittard en Heerlen. Kijk ook eens op www.jeanpiepkes.nl.

Voor de kinderen zal in de tent een leuk springkussen aanwezig zijn (zie foto rechts). Zo kunnen ouders vanaf een afstandje genieten van hun natje, droogje en leuke muziek, en kunnen de kinderen naar hartenlust ravotten.

Biografie Jean & The Piepkes
Het is allemaal als grap begonnen in 2008. We hadden al vaker het idee om een bandje te beginnen, maar het kwam er nooit van. Op de fiets naar tentfeesten in Zuid-Limburg en dan tegen elkaar zeggen “Het zou sjiek zin es vr hie toch ns zelf stinge.”

Als serenade voor de prins werd er de gelegenheidskapel De Sjael Wiksers opgericht. Hierna werden er op verschillende avonden in de kroeg meerdere nummers geschreven en ontstonden de eerste ideeën om een band op te richten met de naam Jean & the Piepkes. Deze band zou dan precies in het straatje passen van de Janse Bagge Bend en de WW-Band.

Begin 2010 werd er een complete band bij elkaar gezocht en werd er druk gerepeteerd. Eind oktober was het dan zover: erop of eronder. We regelden zelf een optreden onder het motto ‘vr zeent waal’. Dit eerste optreden was een grandioos concert en Jean & the Piepkes was een feit. Wat er volgde was onze eerste Toer in t Zoer die ons langs onder meer Gulpen, Reymerstok, Hulsberg en zelfs de grote tent van de Knastercross bracht. Tevens werd heel Zuid-Limburg voorzien van een van onze 1000 promo stickers.

In 2013 tourden we met onze “WAT BIS DOE DIEK WOORE TOER” door Limburg en dat was gerust succesvol te noemen. We stonden rond de carnavalsdagen in de Schouwburg van Heerlen, de Sjolefestatie in Roermond. Op 1 juni beleefde we het hoogtepunt in ons bestaan. We openden de mainstage van het grote Pop on Top festival in Valkenburg. Als kers op de taart speelden we in augustus op het SOLAR Festival in Roermond.

Daarnaast organiseren we ieder jaar samen met muzikale vrienden ons eigen festival SJOESPOP in de Nieuwe Nor in Heerlen

Sponsoren