55e Swentibold Toernooi 2017 in Grevenbicht

REGLEMENT SWENTIBOLD  TOERNOOI 2017

•  Het Swentiboldtoernooi 2017 wordt georganiseerd door de voetbalvereniging vv Armada te Grevenbicht,  op zaterdag 26 augustus 2017.
  • Deelname is uitsluitend voor de 10 voetbalverenigingen uit het land van Swentibold.
  • Alleen spelers die op de speeldag voor hun vereniging zijn gerechtigd, mogen aan de wedstrijden deelnemen.
  • Duur van de wedstrijden:  2 x 15 min.
  • Tijdens de wedstrijden zijn 3 wisselspelers toegestaan.
  • De wedstrijden worden geleid door bondsscheidsrechters van de K.N.V.B.
  • Protesten zijn niet toegestaan.
  • Voorafgaand aan het toernooi wordt in samenspraak met de trainers en scheidsrechters gesproken om pro actief te reageren bij mogelijke excessen. De scheidsrechter kan de trainer verzoeken een speler te wisselen, indien hij van mening is dat een speler kort tegen een rode kaart aan zit.
  • Een gele kaart wordt niet gegeven, maar de betreffende speler wordt voor 10 minuten uit het veld gestuurd.
  • Indien toch een rode kaart wordt gegeven, wordt de speler uit het veld gestuurd en deze speler wordt tevens voor verdere deelname aan het toernooi uitgesloten. In overleg met de scheidrechter, bestuur en vertegenwordiger van betrokken vereniging wordt naderhand overlegd, met dien verstande dat door geven aan de KNVB alleen bij hoge uitzondering zal plaats vinden.
  • Op de wedstrijden zijn de reglementen van de K.N.V.B.van toepassing
  • Het inleggeld bedraagt per vereniging  20,00  te voldoen aan het wedstrijdsecretariaat.
  • Alle 10 verenigingen zijn verplicht om het inschrijfgeld te voldoen. Dit kan op de toernooidag bij het secretariaat van de organiserende vereniging. Indien onverhoopt een team niet verschijnt op het toernooi zal de betreffende vereniging het inschrijfgeld overmaken naar de organiserende vereniging.
  • De 1ste prijs bedraagt       €  100,00
    De 2de prijs bedraagt               65,00
    De 3de prijs bedraagt               35,00
  • Indien verenigingen in een poule met een gelijk aantal punten eindigen beslist het doelsaldo. Daarna het onderling resultaat. Is dit eveneens gelijk dan beslissen strafschoppen.
  • Voor de 3de prijs nemen de nummers 2 van de poules A en B ieder 5 strafschoppen. Is na de eerste serie van 5 strafschoppen de stand gelijk dan worden daarna om en om strafschoppen genomen door dezelfde 5 spelers tot een beslissing valt.
  • De nummers 1 van de poules A en B spelen de finale van 2x 15 minuten. Is de stand gelijk na deze 2x 15 minuten dan volgen direct strafschoppen. Is na de eerste serie van 5 strafschoppen de stand gelijk dan worden daarna om en om strafschoppen genomen door dezelfde 5 spelers tot een beslissing valt.