De Derde Helft

De richtlijnen

De competitie vindt plaats tussen 5 februari 2016 en 15 april 2016.

De feest avond 27 FEBRUARI start 21:00 of 22:00 uur en eindigt tussen 02:00 en 05:00 uur, afhankelijk van de wensen van de locatie.

DBDH (De Beste Derde Helft) zorgt voor de levering van promotie materialen.

De kroeg bepaalt of het team of de kroeg zelf voor de deejay zorgt. DBDH kan i.p.v. het team zorgen voor een deejay. Dit betekent wel dat je geen fictieve bonus van € 250 euro in de omzet krijgt, waar uiteindelijk het eindklassement om draait.

Het team mag zelf een thema bepalen. Deze kan via de organisatiepagina worden aangemeld. Per competitie mag elk thema één keer worden gebruikt. wie het ?eerst het thema aanmeldt, heeft recht op het thema.

Activiteiten en/of acties (rondom bijvoorbeeld het thema) moeten worden overlegd met de kroeg.

De datum wordt toegewezen op basis van een loting. Deze datum is 27 FEBRUARI a.s.

De kroeg verzorgt de inkoop van drank en ziet toe op het verloop van de ?feestavond. Het team overlegt daarom de week van tevoren ter plekke met de ?kroeg.

Een deelnemend team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 20 personen.

De leeftijd van deelnemers en feestbezoekers is minimaal 18 jaar.

Per team is er één feestaanvoerder.

De feestaanvoerder nodigt de teamleden uit op de organisatiepagina, zodat zij zich in ieder geval kunnen inschrijven voor het eindfeest en automatisch vrienden voor de feestavond kunnen uitnodigen.

Een deelnemend team hoort alle organisatiestappen (tijdig) te doorlopen (zie organisatiepagina).

Het is de bedoeling dat een deelnemend team gezamenlijk minimaal 2.000 personen uitnodigd voor het Facebook-event.

Voor deelname van het team aan het eindfeest is het de bedoeling dat minimaal 100 mensen de feestavond hebben bezocht.

Per feest horen er minimaal 50 foto's worden gemaakt. Deze moeten na het feest op de website worden geplaatst.

Na afloop van de competitie volgen de uitslag en de prijsuitreiking tijdens het eindfeest (sportcarnaval).

Het team met de meeste winst mag met 15 teamleden deelnemen aan het feestweekend georganiseerd door DBDH.

Na inschrijving kan het feest niet meer geannuleerd worden door het deelnemende team.