RKVV Obbicht - Voetballer

Klusdag zaterdag 22 maart

Op zaterdag 22 maart vindt een klusdag plaats op ons sportpark. Klein onderhoud en opruimacties zullen dan plaats vinden. In het kader van NL Doet van het Oranjefonds kan er korting worden verkregen op de inkoop van materialen.

Bovendien kunnen we die dag hoogstwaarschijnlijk een paar uurtjes rekenen op de hulp van onze burgervader, dhr. Sjraar Cox, die op ons sportpark mee de handen uit de mouwen komt steken. Overigens komt de burgemeester onder voorbehoud van calamiteiten of andere zaken die dringende aandacht nodig hebben.

De dag start om 09:00uur en o.a. de garagebox krijgt een opruimbeurt, de kantine/WC/bestuurskamer een opknapbeurt en het terrein een opruimactie.

Klik hier voor de vrijwilligers die zich al aangemeld hebben.

en klik hier voor de website van NL Doet waar onze klus is aangemeld.

Alle hulp is welkom!

Sponsoren